Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stadsliv

Öppnat mitt fönster
lite på glänt
Funderat på allt
jag tidigare känt

Måste man förlora
ibland i livet
Lära sig att
inte ta förgivet

Längtar efter något
jag vet nog vad
Ett leende kan bygga
upp en helt ny stad

Utan smogg och dimma
Vackra färger och ljus
Inga sirener larmslår
Har en egen hamn
lyssnar till vågornas brus






Fri vers (Prosapoesi) av Linadrake
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-12 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linadrake
Linadrake