Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att törsta

 

"Hon törstar efter kärlek"

"Han törstar efter kunskap"

Varför använder man verbet törsta egentligen?

Är kärlek eller kunskap nåt man kan dricka?

Bli berusad av?

När man "dricker" kunskap, ska man bjuda runt eller behålla allt för sig själv?

Efter att man har "släckt törsten", hur länge kan man klara sig innan man blir törstig igen? 

Om man nu ska använda verbet "törsta", varför kan man inte vara konskevent och säga "hon kissade ut all kärlek"?

Jag törstar efter svar. Vad törstar du efter?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-13 16:13



Bookmark and Share


  Mayssa
Jag törstar efter fråga.

Det gör hon också, hon kissar ut kärlek och därför behöver hon påfyllning hela tiden. Kärlek är som proteiner, de stannar inte i kroppen :)
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP