Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots allt

 

Inget ter sig lika som det var

Öde slätter breder ut sig

Huset är rivet

Oredan utspridd 

Spillror löst ihopsatta

 

kliver ändå upp på morgonen

 




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-24 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta