Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske skriver jag klart den här någon gång men antagligen inte. allt kan inte vara mästerverk/mästervärk


Göteborgs alla ansikten

Här kan jag skriva allt för jag vet att du inte hittar mig här.

Det var något i luften, en fråga. Du har ett värkande ensamt hjärta. Jag letade efter honom i varje skäggigt ansikte, som om universum kunde ge honom till mig och föra oss samman, som den där gången.

Jag är trött på att varje gång jag kommer hem gömmer jag mig för ett ansikte eller letar efter ett. Jag har ett så starkt förhållande till rum, det fysiska rummet. Hemma är där mina sagor bor, min dator och min väska. Men jag blir galen här. Jag vet inte om jag blir fylld av ångest för att jag har lagt all min ångest här, planterat den i asfalten, eller för att ångesten stiger upp ur trottoaren och omfamnar mig, sveper in mig i ett rökmoln av hopplöshet, varje gång jag går på dessa gator.

Ett dygn i Göteborg och jag vill redan ha ångesttabletter.




Fri vers av mögel
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-13 03:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel