Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okänt innehåll

Flyter som ur en klämd tub
förvarande gammal
vardags kaviar, kanske med
fiskägg av okänt ursprung.

Med ord skriver pennan, bokstäver
krampaktigt berättande, dessa försöker
hopklibbat synliggöra tanken.
Fantastiskt vad den röran stinker.

Även om, ändå med utgånget datum
för det mesta ett billigt
substitut för lyx
kan detta liknas vid nattmacka.

© Bosse 13 oktober 2018.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-13 07:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten