Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Broilerns kamp!

När det är fara å färde 

å otryggheten griper

Flyr jag til min bön ,

får jag bara träffa

Jesus blir det tryggt!

Många i Sverige

saknar bön å tro

så sägs men jag

tror att många

tror på det goda

livet, för ingen

lever utan bön!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-13 08:12



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2077603

2018-10-17

  Landsfiskalen
Tänkvärt och väl skrivet!
2018-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy