Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tilliten



känner vi inte sorg när vi ser
vilddjuren på savannen
finns det glädje i att trampa
på det duniga hjärtat
finns någon glädje kvar
bland silvermynten

det är så viktigt att bevara
ursprunget i själen
det är så viktig att kunna se ögonblicket
och att kunna se fru Skata gömd bland
själens guldpengar


att ha tilltro till någon eller något
är tråden mellan liv och död

så vi ser mörkrets syfte och verkan





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 478 gånger
Publicerad 2018-10-13 08:44



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
rena semestern ha mycket syssla med och inte läsa bara göra sitt. kram
2021-09-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP