Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-03-03 20:03 av the wildcat (medlemsid: 79522)


introspektion




dagens samhälle vill helst förtränga allt
som har med död/sorg/förluster att göra
men ett samhälle som stänger ute allt detta
stänger även ute individens möjlighet till en viktig
reningsprocess för sorgen är en fas som
leder till en ny början

låter vi inte våra själar sörja alla våra förluster
utan tvingar oss att bära dem
inombords så gör samhället och vi oss
själva en otjänst




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 229 gånger
Publicerad 2018-10-13 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP