Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skapad en natt , då formuleringarna krumbuktade sig och orden föll på plats.


Skenheligt uppdrag

Som om vårt manus inte räckte till

skövlas vi ut bland påhittade monster och hjärnspöken...

På utsidan syns all den sufflör vi är i ständigt behov av

Men tillgången till ett livsmanus är långt ifrån skrivet.

Skratt och applåder är pålagda, så ur den mest tragiska scen vi spelar upp kommer ljudliga ovationer och glada skratt

Vi är alla aktörer i ett skådespel

spelet om makt

spelet om känslor 

spelet om girighet

empati och altruism är ord sprungna ur vårt dåliga samvete

ju oftare vi andvänder dessa ord och agerar trovärdigt efter dem... dessto fler rosor får vi...

Makt är ingen känlsa av girighet

girighet är ingen maktkänsla..

Men vilken känsla det är att ha makt över sin girighet




Fri vers av Valkyrialady
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-13 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyrialady
Valkyrialady