Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En egen text från -98 som jag hittade idag.


Högsta önskan



Alldeles nära precis intill

känna hur du andas på mig.


Högsta önskan, precis vad jag vill

kommer alltid att älska dig.




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-13 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus