Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samspel

cyklar hem från äldreboendet
äldsta väninnan där nu
tusen tankar

till sängs liten och späd
spretande vithårig
spröd som en fågelunge

delar härliga minnen
hon skrattar, bjuder på skämt
många gånger

förstoringen av oss två
hänger närmast sängen
ömsint rörande

min bästa vän presenterar hon mig
för sin bästa sjukskötare
ger " lördagsgodiset " med
glimten i deras ögon

ett fint samspel att glädjas åt






Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-13 13:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text som berör på många plan!
2018-10-15

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om kärlek, värme och gemenskap!
2018-10-14

  Blomma-Stjärna VIP
minns mig ung och jobba på äldreboende - känslan nu, när man själv
har åldern inne - drabbar mer ödesdigert - som också din text!

Det skrattas och samspelas och du är välkommen och ihågkommen!
En tröst att läsa!
2018-10-13
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP