Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väldigt lätt ropa omelett och hamna snett!



Och Fanny fann en
man som hette Karl
det tyckte hon var
så väldans roligt

Tills hon upptäckte
att
Han var transvestit

Och hon själv och nu
så har de dubbelt så
roligt med varandra

Och sjunger omväxlande
den gamla goda Schlagern:

Jag går ut när gumman min
är inne. ..och jag är inne när
gubben min går ut. ..

Och skrattade så gott att dom
blev yra i bollen och tappade
bort kontrollen över sina roller

Innan de skärpte till sig
Och seriöst drog vidare

Med sin nyköpta vitblå
Randiga husbil. ..

Ut mot nya äventyr där
uppe i Norrbotten. ..




Prosa av Sefarge VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-10-13 13:26



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken berättelse! Sann kan den också vara:)
2018-10-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Här rullar
det gott på
allt du kom på
kul hela tiden då!

2018-10-15

  Fulbergarn
bara de är lyckliga så är jag det,
hm Norrbotten...
2018-10-14

  Anya VIP
Bra infallsvinkel. Jag skulle inte lämna min man om han var transvestit.
2018-10-13

  Staffan Nilsson

Två - eller kanske fyra - som funnit varandra!
Vad hände sedan där uppe i Norrland?


2018-10-13

  Kungskobran VIP
Härlig humor
2018-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP