Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färg och värme

Sommaren har bjudit oss på sitt sköna liv.
Sommarens soldagar är ett minne.

Hösten svarar upp med goda äppleskördar
och ett flöde av färg och värme.

Jag låter min hänggunga vara kvar ute
ännu en vecka eller mer...




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-13 15:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA underbart :)
2018-10-15

  ULJO
Brittsommar. Härligt
2018-10-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Ännu finns tid att njuta. Livsglädje strålar i din fina dikt!
2018-10-14

  Marita Ohlquist VIP
Härlig text som förmedlar att det ännu finns mycket att ta vara på och njuta av!

Bra beslut att låta hänggungan vara kvar ute så länge som möjligt.
2018-10-14

  Anya VIP
Så varm ton. härligt att behålla hänggungan ännu en vecka.
2018-10-13

  Respons VIP
En fin påminnelse om en underbar sommar som inte riktigt vill ta slut.
2018-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP