Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

Underbara, underbara man.
Tänk på det hjärta du stal när du försvann.
Lämna det åter, precis hur du vill.
Så länge du gör det.
För nu står tiden still.

Underbara, underbara man.
Det vatten som runnit ur mina ögon har torkat.
Har många gånger velat ge upp, men aldrig orkat.
För jag saknar mitt hjärta.
Utan det finns bara svärta.

Underbara man,
mitt hjärta du fann.






Fri vers (Fri form) av MickeP
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-13 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MickeP
MickeP