Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vanlig människa

 

 

inte har jag några större talanger

är inte heller med i några falanger

föredrar nog lugn och ro

likaså Ferdinands ko

 

nog har jag haft stora ambitioner

men dock med en del komplikationer

att sikta högt var mitt mål

det jag fick var en gemål

 

ej nöjd med bara detta

kände sådan hetta

men ej för kuttrasju

det var nåt annat ju

 

framför dator jag satt

både dag och natt

jag skrev och jag skrev

många dikter det blev

 

nu kan jag ej sluta

står på samma ruta

här blir jag nog kvar

i alla mina dar'

 

en vanlig människa jag är

och jag nästan aldrig svär

nån måtta får det vara

den här dikten ska jag spara

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-13 17:12



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
"en vanlig människa jag är", näe, nedvärdera inte dig själv, här finns nog inga flockdjur, däremot egensinniga poeter!
2018-10-14

    ej medlem längre
Du är så JÄVLA bra.
2018-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP