Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Barfota


jag går in i bilden
ostronets skal, emaljens baksida
de dyrbara dropparna ljus
våra minnen växer till en brusande flod
sköljer oss rena

i molnen spränger sig en reva

du klara lilla droppe som du växer
till en störtande brusande flod
fyller ostronets skal
du pärlemorkantade tusensnäcka
i ögonvrån tiga de höga träden
och från en vrå
stiger skuggorna fram


står barfota på trappan
och lyssnar
jag hör din röst klarare i aftonljus

det är rymden som talar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-13 17:58



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Den här är vacker <3
2018-10-13
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP