Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT DAGARNA GÅR

det finns en tröst i

att dagarna går

och att tiden en gång

ska ta slut

inte endast MIN tid

här på jord

men ALL tid ska en gång

löpa ut

 

LARZ GUSTAFSSON 13/10 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 244 gånger
Publicerad 2018-10-13 18:32



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tidevarv komma
tidevarv försvinna...
ut i evigheten för alltid
utan smärta

Fint fångat av dig
2018-10-13

  Minkki VIP
instämmer
2018-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP