Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I NATT

sätter sprätt på

semesterersättningen

besöker herrekiperingen

nu draperar vi om föredettingen

så han blir fit för signeringen

butiksbiträdet

så tillmötesgående

med stämma så silkeslen

framstår som både

snäll och förstående

det höjer ju kvalitén

 

och jag blev medlem

så jag fick rabatt

men frågan kvarstår: 

ska jag få sova i natt?

 

 

LARZ GUSTAFSSON 13/10 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2018-10-13 18:34



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Härligt
2018-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP