Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRANSKA

Jag läser franska 

denna höst

en höst som kanske

blir min sista

Och vore jag Stagnelius

så blev väl nästa rim här

"kista"

 

LARZ GUSTAFSSON  13/10 2018

 

https://www.youtube.com/watch?v=b7Bd8Z4_qhs

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 220 gånger
Publicerad 2018-10-13 18:38



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Då bärs jag äntlig bort
i en billig transport

Non je ne regrette rien



2018-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP