Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något att räkna med!

Det finns ingenting
alls som tänder själen
till sådana höjder, när man känner
sig slut, trött nere, när allt stannat av
man tycker att man gått i kvav
tappat luften lusten
då förnimmer man den goda pusten
för det ropas glatt: Kaffet är klart!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-13 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt