Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


rollendet är en krävande roll sa teaterchefen och viftade med manuset. tror du att du klarar den? kan du visa mig ett prov från din dag ---scenen är din.

när strålkastarljuset naglade fast mig vid golvet, tog jag några steg uppför trappan. den gröna mattan sträckte sig som orm uppför trappan mot galleriet ovanför. det var en sekelskiftesmiljö med skymningsmålningar. det var en plats där gränser luckras upp, där saker och ting smälter samman: naturen och kulturen. det förflutna och nutiden.
jag såg mot tavlan som hängde på den vita väggen. fåglarna illustrerade dagen som gått.
och de var många som flockades på soptippen, alla var så uppspelta av värmen och brittsommarsolen -- en genuin glädje fyllde mig, jag var så fullständigt uppslukad av nuet och känslan.

den hade jag av hela mitt hjärta velat dela med dig älskade klokuggla.
du ska veta, du är den ende jag tror på. du är alltid densamme och lever så starkt i minnet. jag är så glad att du känner likadant.
vad är vi utan våra minnen, våra drömmar och de lyckliga skratten.

oavsett trappdammet dansar i soldiset, så genomströmmas jag av viljan att utplåna alla gränser, som hindar människor från att leva.
men ett är säkert trötthet kan vara både psykisk och fysisk. jag måste sova mycket för att läka, efter alla märkligheter i Spindelmannens värdshus.
fysisk trötthet är däremot behaglig och stärkande, medan den psykiska är inskränkande.

såg i dag efter allt arbete..packa bilen, soptippen, köpcentret, rensa i täppan var ett måste blommorna skjuter nya skott och ogräset det bara växer.

då infann sig i köpcentret de två levande. deras skratt berörde mig och varandra med sin glädje, men inte skymningsfåglarna som enbart plockade i fjädrarna på sina bröst.

som en frisk fläkt var de två levande eldslågorna i vimlet


Prosa av themagicmoonlight VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2018-10-13 20:34Bookmark and Share


  themagicmoonlight VIP
tack
2018-11-28
  > Nästa text
< Föregående

themagicmoonlight
themagicmoonlight VIP