Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Text/ill ur Sten Wikings "Dagboksnoteringar"


DAGBOKSNOTERINGAR

Godtagbara ursäkter fr oväntat håll,
tyda på att någon behöver bikta sig.

*

Jämför man vad som saknas hos en
individ med det som finns,skall man
finna att allt finns,
det är bara det att allt visar sig inte
för vem som helst.

*
Vissa människor tar man bara i hand
med handskarna på.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2018-10-13 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP