Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


svindlande

 

föreställer mig dig

en svindlande tanke

 

föreställningen

kan börja nu

 

blommorna vissnar

hösten är kommen

 

fröställningarna torra

vinden sprider fröerna

 

jag föreställer mig dig

då du slår ut i blom ...

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-13 22:05



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
"jag föreställer mig dig
då du slår ut i blom..."

Vackert och längtansfullt!
2018-10-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så skall naturen
ses när den gått
i dvala till våren
är den här igen
med årets första
*****svala*****
***************
2018-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP