Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske har jag fel

Kanske har jag fel
som bryr mig om en hel del
men inte allt
det är en omöjlighet
så där går jag bet
kanske är jag rentav
en majoritet




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-13 22:08



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Fint betänksamt Skrivet.
om delaktigheten till
det odelbara?
2018-10-14

    ej medlem längre
Jag vill gärna tro att dom allra flesta människor är "dooers" som jag. Fram till motsatsen är bevisad, kommer det vara vad jag vet.
2018-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP