Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när som helst

 

lövverk flämtar till

dag kippar efter andan

frost vässar grässtrån

 




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 413 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-13 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg