Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
krypa ut ur egotrippet


det är dags

det är dags nu
att knyta näven öppet
att visa att vi lever

det är dags nu
att inte tolerera
kriminella regeringsbildare

det är dags nu
att säga ifrån
vi accepterar inte

det är dags nu
hur kunnde ni
sluta tänka, bli bondfångade

det är dags nu
att ta politiken
tillbaka

det är dags nu
sd-alliansen
att sopa i våra fabriker

det är dags nu
för ert första
hederliga jobb




Fri vers av tom boreland
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-14 00:00

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland