Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Miljö


Aaaa

OM
vi stoppar så är ju mängden av oss ändå för stor
Så på något sätt
måste vi ju ändå begränsa
hejda
inte låta
tillåta

Inte heller rädda
överleva eller spendera

Frågan som då finns
Vem vilka av oss

och varför

Naturen är ju ändå den som funnits längst
vet mest kan bäst löser saker som bara den kan

Vem någonsin har sagt att vi har rätten att ta över den
egenskapen
vi
ändå
inte
har




Fri vers av kråkan VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-14 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP