Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så är det min älskade !

 

Jag blickar mot horisonten

och möter den virvlande vind

som du blåser på min törstande hud

Är jag så förutsagbar ?

Är jag en törstande som

inte ser ?

hur du sträcker dig

för att rädda mig.

Jag kanske ska vara tacksam

där jag crawlar på marken

Jag vet inte,

jag har bara min känsla

och den är fan inte

lätt att bära

Så jag kämpar

fan vad jag kämpar

för att det är Du och jag

Stjärnorna faller

och allt ser ut som

en jävla saga

som jag inte vet 

om jag ska tro på

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-14 01:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vissa saker är värda att kämpa för...hoppas gör man ju alltid...fint och berörande...
2018-10-20

  Rise Little One
Starka och levande känslor ...
2018-10-16

  Annie b'larsson VIP
När både verkligheten och drömmarna är katastrof och saga i ett och samma, så kan man bli lite omtumlad. Livet är sannerligen ingen lätt historia. Fint hur du beskriver det.
2018-10-15

  Lars Hedlin
Oerhört stark och full av känsla som berör på djupare plan.
2018-10-15

  Feliaxel VIP
Allt är inte sagor det finns en del sanning också
2018-10-15

  ULJO
Kärlek är inte bara glamour. Men värt att kämpa för om den är rätt.
2018-10-15

  Marita Ohlquist VIP
En vemodig text om att tvivla på det som är!
Bra skaldat.
2018-10-14
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP