Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du tar vid där någon slutade.

Om du tar vid där någon slutade...
Ett sätt att skriva, men aldrig ge ut!

Om du i din personliga utveckling tar vid där någon slutade...
Eller började?

Personlig utveckling i ett nötskal!

Om du tar vid där någon slutade,
Du erkänner att ni två är människor, och av detta släkt!
Du för släkttraditionen vidare, arvet...
För dem utan barn...
För dem med barn...
Detta kulturarv, och så...
Ställde hon sig och slängde ut med armarna, i en positiv gest!

Alldeles . Detta, betyder Copyright.
Att ta sig rätten att kopiera andras verk för att fortsätta på dem!
Inte fullt lagligt, men värt ett försök.
Denna civila Olydnad!

Eller kultur?
Kultur ska väl kanske vara nyskapande!?




Bunden vers av Mim
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-14 02:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim