Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag märker att jag har för mycket inom mig, för mycket som ej får plats. Det sipprar, pyser läcker och stör - Så Poeter blev valet: vad sen? - Jo, jag kör!


Det måste ut

Inom mig, det finns en plats. Hemlig och för mig.
Ingen trivs när jag är där, allra minst min tjej
Nu börjar jag med nå't som rimmar.
Så att det blir nå't alls
Men sedan efter några timmar,
Då stockas nog min hals.
När så sker, då grumlas syn
tårar rinner ner
Salta droppar fårar hyn
För det finns ju inte mer




Fri vers av Ozoz
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-14 05:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ozoz
Ozoz