Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulturredaktörens utedass

 

 
Mina dikter satt fastspikade 
på utedassets innervägg 
 
Vid varje besök försvann 
en del av min diktcykel 



Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 351 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-10-14 05:43

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Fulbergarn
re-cykling

kulturredaktören kan ta sig där bak,
men går inte
för det hade nån annan redan gjort


2018-10-14

  ecel
Han ville njuta av dem i enskildhet!
2018-10-14

    Max Poisé
De fanns i alla fall uppspikade....
2018-10-14

  Poeten Salvador VIP
Vad heter förlaget?
2018-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten