Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Din hopplösa besvärliga  lekfulle ord-byggar,ordbeskrivlig ström.


Elektriskt


?
Filosofisk strandvåg
stjärtfena tyngdlyfta
uppstigen märkpenna
överlinje strömbrytaren
kraftnät starkvolt
fasen treva
eller Lagohm.

?
En imp-dans med sång.




Bunden vers (Annat versmått) av danne //
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-14 07:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra, en utvikning som fungerar i min läsning, ett handslag av el-lexica. Tjusigt!
2018-10-14
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //