Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Styrka

Löven rör sig sakta, tidlöst famlande funna

Skorstensrök rör sig stillsamt

i vindens riktning, än nu höst

Det är en krusning i min sjö

Vår vindflöjel visar små kortvågor

Kvistarna i uppbrutet.

I Rörelse de vibrerar

utpräglat går vi mot vinden i större rörelser

det skumkammar. Överallt är du. 

Ingenstans är jag men här. 

Lycklig är den värme tiden håller kär. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-14 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP