Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mångdubblad glädje!

Att sitta vid ett dignande bord
betyder inte att lyckan sen är gjord.
Där behövs det något mer...
Ja, vänner runt ikring
för utan dem blir
måltiden tom
ingenting!





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-14 08:02



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Så sant det du skriver
2018-10-15

  ULJO
Tvåsamhet är att föredra
2018-10-15

    Sefarge VIP
Så lätt glömma
Tacksamhetens
Tanke för det
som är bra
i livet!
;)
2018-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt