Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tråden för livet!

Att nysta upp sitt liv
hitta en röd tråd
få till en ny våd...

Kanske nå´n mjuk ullig
som kan bli till en varm filt
om livet slår till vilt...

Låta tråden växa
ruta för ruta till en puff
där benen kan vila ut
när dagen är slut...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-14 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt