Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I naturens sköte...

Kring grenen
där fågeln nyss sjöng
tycks träden så smala så skrala
klädseln är tappad...

Man ser långt, långt bort
som man inte gjorde innan
då fastnar en liten prick
plötsligt på näthinnan...

Man ser ett mini skott
knappt synligt för ett öga
ett litet fjun...

Man ser fler...

Sen något med en sker...

Vårhoppet är det
som inom en ler
och tar till
ännu mer...





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-14 08:30



Bookmark and Share


  ULJO
Våren gör sig påmind långt innan hösten kliver in
2018-10-15

  Feliaxel VIP
Ja snart är det vår igen
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt