Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemodets trubadur

Tallarnas
svarta siluetter
högresta
med raka
ryggar
står lyhört
lyssnande
efter
vemodets
trubadur
som spelar
sina
svårmodiga
melodier
i skymnings
timman




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-14 10:07



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Läser din fina text och tänker på de småländska skogarna från min ungdomstid!
2018-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP