Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självdistansens motsättningar



Kanske är man
För fet

Tillika om rim
Och reson

Som lyrisk
Person

Bara vara
en gymnastik
institutions

Tränings don
Mot betalning

Trampa runt
Och svettas loss

Och slåss mot
Tunga vikter

Med andra
runtomkring
Förstås

För att få till
en
Bättre kropp

Men inte riktigt
Förstå

Varför man hamnade
Just i den situationen

När bakgården är knöfull
med avsågade stammar

Som väntar på att bli
Till ved och ge värme

Till en Stuga en
kylslagen mörkt
kommande Vinter

Och samtidigt delta
i att höja upp den

Stora Världsklimat
problematiken












Fri vers av Sefarge VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-18 21:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja kroppsfixeringen är i det närmaste total,det är en stor noja på hela Gaia som gör folk skraja.Ochsom vanligt så är det USA som hetsar.Det är vad jag tror.Nu skall man snart dra klockan tillbaka en timme.Vore det inte lika bra vi körde fem timmar tillbaka så vi fick New York-tid??????????? Ja bara undrer!!!:)
2018-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP