Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som silver

klippan
som slipats slät av inlandsis
som rest sig ur havet

blöt
efter nattens dagg
nästan svart

och vattnet som samlats i sprickan
blir en spegel

jag ser en liten del av himlen
hur den blänker




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-15 20:32



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Vackert gestaltat med påtaglig stämning.
2018-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP