Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad till ED´s skönaste ”korridormänniskor” Jag glömmer er aldrig!


Sorgligt, men ett måste...

Det är sommar, solen skiner
det är blått och så vackert i atmosfären
varma vindar som kommer från syd till norr
festivaler i både väst och öst- Ja nu är allt här
allt det där, som vi i nio månader har längtat efter

Men fan, jag är inte glad
jag är orolig vilsen och deprimerad
En jävla massa avsked har redan tagits
ett nytt liv har börjat
nya människor som med tiden ska ta plats
i alla dessa tomma personlighetsfack

- Helt plötsligt blev man ensam

Nu får gårdagen bli min drivkraft
Som vanligt ska mina minnen få mig att le

Aldrig kommer jag att inse varför
jag så lyckligt lottad var
då vi tog farväl på vår fina studentdag




Övriga genrer av Tino
Läst 849 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-06-14 20:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det va några år sedan, men minnena finns alltid kvar...
2012-12-17

  Propella
Nostalgivärme är detta för en sån gammal typ som mig; som tog studenten för *harkel* ett tag sen. Underbar text.
2006-06-19

    Hann£§
ska va håller* :P
2006-06-17

    Hann£§
ed for life :)

fan asså jag häller med dej fullt ut. :).
lite tomt i vardagen utan skolan,,,
ingen rutin eller några måsten kvar längre :/

bra dikt! . btw du kommer väll in till broinvigningen idag så kan vi ta några bärs :D
2006-06-17

  Marijana
kommer också att sakna våra tider på ed
2006-06-16

  mysanpysan
härlig atmosfär du förmedlar
lycka och vemod på samma gång!!
Nice

kram på dig!
2006-06-15

  Bissen
Jag vet precis hur du känner!! Jag ville verkligen inte sluta skolan, hade det så bra och tryggt där med mina vänner... Men nu var det ett år sedan jag lämnade skolan bakom mig, och jag känner verkligen nu att jag hart gått vidare... Hoppas du kommer på bättre tankar!
Bra skrivet och förmedlat, tror att det är fler än jag som känner som du...
2006-06-15

    virre
en dag brukar man iaf inse hur lyckligt lottad man var då, på studentdagen och hur sorgligt det är att man tömt sina kontaktsfakt av personlighetstyper som man plötsligt saknar när de gömt sig undan.
2006-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Tino
Tino