Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återgår vi till medeltiden?

cobai" https://www.youtube.com/watch?v=N-nBILTwoMI&feature=youtu.be

____________________________________________________ Den litterära källan. Korstågen.

Medan den ortodoxa kyrkan i Rumänien och endast i Rumänien händer, är det hängivet att dyrka de döda med visdomens aura.

Återgår till medeltiden - tillbedjan av reliker?

År 2018 Sci fi mötet pågår med dem i den fjärde dimensionen och folket marsvin, cobai folket. 

Medan den ortodoxa kyrkan i Rumänien och endast i Rumänien gör detta, är det grymt att dyrka de döda med de Saints aura.

"men om du inte tittar ester efter dina tillgångar" kan du förlora allt, religion är som en bomb.
Hygienprinciperna står inför ett infektionsutbrott, Icons kyss och de avlidnes religiösa reliker.
Min barndom var inte så. Om någon stod till fots betraktades som en person som satts av Satan. Nasty.

Underprivilegt att be till Gud sprider inte lik.

Med vackert packade ben och ges som magiska lampor:
Ett folk av rumänska nekrofiler har blodnekrofili i Generera inte ... stort misstag?


Förvirra inte kyrkan med tro och prästerna med de heliga.


Jesus sa gå in i ditt rum och fråga den himmelske faren, det som händer idag är för mycket och det finns något du får vad du ger är en boomernag?
För dem som kritiserar relikerna,
Jag berättar att detta är strategin för marketing
Mer förståeligt är hur man tjänar pengar från folks naivitet.

Lagen straffar nekrofili med mellan 6 månader till 3 år i fängelse.

Det har redan börjat överdriva denna tro som har fallit i fanatism.
Ge inte den Helige Guden,
 sa poeten,
 "vi vill ha bröd och inget land!"




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-14 11:10



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag ser att det i Sverige var import av reliker i den katolska församlingen idag-
Var är jag min gud?
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP