Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Regeringsbildningen.


TICK, TACK...

Tick, tack tiden flyter på, kandidaten
äntrade stormasten för en access till
en maktposition som inte förärades,
hasade ner från masten snabbt; 3+2+1
blev +/- 0, kackade i eget bo samman
med papegojan som trots kacket envist
flaxade med läpparna och rabblade på
som inget hänt.
Söndag den 14 oktober i nådens år 2018
går till historien i möte med talmannen.

Herre, bevara oss från "idoiter" i politik.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-14 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje