Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofiltrerat

 

Vi ser på verkligheten genom ett filter 

Filtret drar till sig smuts

Så synen förvrängs 

Filtret bör bytas

Då och då




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-14 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP