Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt


I närförorten Fafnesbane

I närförorten
Fafnesbane

ligger
butikskedjorna hoprullade

runt varor som staplats
som surrogat
för övergivna -

sträck
på dig
gamla
barn

Jag drar
benen efter mig och frågar
efter ditt ansikte

som saknas

överallt

Själva tomheten
kostar

Längs banvallen,
sen,
ligger ljus
som djupt
nedsänkta
patienter

I ryggsäcken: ringen,

Andvaranaut





Fri vers av omobulle
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-14 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

omobulle
omobulle