Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för tipset Sefarge!

Stora ting, de händer ju
inte ofta i ens liv, men dem
räknar man ändå upp
som det största
det bästa av allt som hänt en...

Men små goda saker som händer
i vardagen hela tiden, ibland
till och med flera gånger
om dagen... Dessa tar
man bara för givet...
Att så ska det ju självklart
vara och gå till här i livet!

Men det är ju alla små plus man får
som är ens ledstjärnor i livet
det är just dessa plus
som laddar upp ens motor i livet och
ser till att man orkar med klivet i drivet!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-14 12:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En bra text med känsla!
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt