Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

from Tomiro's Book : Sunday 32:nd of October 2048

 

 

 

Good evening, Tomiro! Today you discovered more traces of this Earth's growing ending ...or what you believe to be destructive. Mushrooms have begin intertwining themselves with books and even smartphones left after dead cities. Monstruous flies pretend to be weak, then eat up swollen spiders too lazy to crawl away. Close to a castle you saw Big Ants' Parade collecting human gold for their church. You don't know whether that's a perverted or progressive sign. Today was less hot than yesterday - so we hope you vaettir people will catch classical autumn inbetween?! Though tonight Sweden dives fast, facing ice again.

 

 

 

 

 

 

 

 




Prosa (100-ordare) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-14 17:03



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Visst, min beprövade du-form kom väl tillpass även i detta mysterium!! Och var på god väg att skriva på svenska... samt med något djur i huvudrollen (typ myra eller råtta)... men efter långa söndagsdrömmar kändes engelska samt halvmänskligt väsen mer realistiskt fruktbart!?!
2018-10-15

  Nanna X
Hu. Även Metro-trilogin kryllar av svampar, bleka svin och hönor...

Gillar verkligen hur du använder dig av den här speciella utifrån-dagboksformen.
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP