Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaka din extas


att våran granne
visade sig ha en stor skön kuk

är det bästa som hänt oss

du får nu njutning var dag
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-14 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP