Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt inre passar inte ens in där

 

Plötsligt fick jag nya ögon att se med
efter den dagen var ingenting som vanligt
jag såg världen och människorna
på ett helt nytt och annat sätt.

Medan jag letade efter sanningen
finns den ens?
kämpade jag för att ta mig fram
och inte låta onda människor
krossa mig.

Hur många gånger har jag inte väntat
på att dagen ska ta slut
på grund av att allt de säger
följer ändå med vart man än vänder sig.

Man tänker att man ska anpassa sig
att man ska ta emot hur mycket elände
som helst
för annars blir man stämplad
som en feg och svag person.

Nej, aldrig mer.
Jag är bra precis som jag är
du är bra precis som du är
Varför ska vi då följa strömmen?

Nej, aldrig mer.
Jag hör inte ens deras ord längre
Varför ska jag vara som de?
Mitt inre passar inte ens in där.

 

 

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic 

(2018 - 10 - 14)




Fri vers av Arnela
Läst 296 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-10-14 17:11



Bookmark and Share


  mare VIP
Jättebra!
2019-03-27

  Hopplös själ
Bra skrivet!
Goda tankardu skrivit ned och kan bara hålla med Bibbis mycket goda råd!
2019-03-13

  Bibbi VIP
Låt de två sista verserna förbli Din vägledare.
2019-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela