Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På stugan igen

på stugan igen
sitter inne och eldar
försöker skriva

eldandet går jättebra
skrivandet inte så bra




Bunden vers (Tanka) av Tomas Karlsson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-14 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP