Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fågel med brutna vingar

Jag liknar honom med en ensam vilsen fågel
I en oändlig himmel
En himmel som är täckt av mörka moln

Varje gång han försöker flyga
Misslyckas han och blir ledsen

Varje gång han försöker sjunga
Tar hans tystnad över

Hans brutna vingar förhindrar honom från att flyga
Misslyckandet gör att han bli fängslad i sina tankar

Orden försvinner från hans läppar
Han drunknar i sina djupa tankar

Starka varma kärleksfulla vindar slår mot hans fina mörkbruna hår
Magiska hoppfulla vindar lyfter upp honom varje gång han misslyckas

Plötsligt får han nya vingar
Vingar som tar honom till ett klar himmel

En kärleksfull ängel röst viskar i hans öron
Ge inte upp, du kan flyga, du kan motstå alla hinder

Viskandet gör att vingarna flaxar bort oron, sorgen
Hoppet om ett nytt liv fyller hans hjärta

Orden började komma ut ur hans läppar
Ja jag kan, jag måste kunna flyga och älska livet

Tack skyddsänglar för att ni skyddar min älskade son
Tack för att ni hämtar honom tillbaka till mig
Varje gång han försöker fly från livet




Fri vers av Blomma 68
Läst 407 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-14 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blomma 68
Blomma 68